교수소개

> 전공소개 > 교수소개
정진우 교수
E-mail jwjung5811@ysu.ac.kr
연락처 051-540-7213
담당과목 기초서양조리실습, 식음마케팅원론, 세계식생활과 문화, 외식사업마케팅전략, 주방관리론, 프렌차이즈경영론, 호텔서양조리실습 등
학력 Kyonggi University graduate school business management 석사 Daejeon University graduate school doctor's Degree
경력 2012.03 - 현재 관광대학원 호텔관광전공 전공책임교수
2012.03 - 현재 관광대학원 외식창업경영전공 전공책임교수
2011.06 음식평론가
2001.06 외식산업협회 위원
2011.05 왁스 국제심사위윈(World Association of Societies, This Certificate Hereby Recognises, as an accredited Judge of the World Association of Chefs Societies)
2011.05 부산시장상 수상
2005.01 부산식약청 서비스 헌장위원
2004.01 부산식약청 식품감시원
2008.01-2010.12 부울경교수협위회 회장
2008.10 독일요리올림픽 대회 동상
2006.05 기능경기대회 심사장
2006.04 보건복지부 장관상 수상
2005.10 Servsafe Certification(Present by the Restaurant Association Educational Foundation)
2005.07.18 한국조리중앙회 우수지도자상
1983.07 - 1988 Hotel Sofitel Ambassador
1988.08 - 1998.03 Hotel Seoul Intercontinental Kitchen, chef
1998.03 - 2001 한국산업인력공단 조리 감독
1998.03 - 2000 공무원 위생사 시험 출제위원
1997.07 - 2000 Agio(Food Enterprise) 고문
1995.03 Director, The Culinary Society of Korea
1996 Culinary Director, ournal of Tourism Information,
2005 Perfect Cookery Classes(PRESENTS TRAINING CERTIFICATE)
2006 Restaurant Association, Food and Beverage Overview Program, University of Nevada Las Vegas
2006 Certificate of Completion, The Culinary Society of Korean Academy a CulinaryEducation Experience ; CIA
2006 Information Assintant Administrator, The East Asion Society of Dietary Life
연구분야 주방관리, 서양조리, 식생활 문화